Αναπάντεχος χωρισμός στην ελληνική Showbiz! Φήμες για τρίτο πρόσωπο στη σχέση τραγουδίστριας

Αναπάντεχος χωρισμός στην ελληνική Showbiz! Φήμες για τρίτο πρόσωπο στη σχέση τραγουδίστριας

Το ζευγάρι αν και έδειχνε αγαπημένο και όλοι πίστευαν ότι η σχέση τους θα οδηγούσε στα σκαλιά της εκκλήσίας, η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο σύντροφός της δεν είναι πια μαζί. Την είδη μάλιστα επιβεβαίωσε ο πατέρας της.

Μετά από δυο χρόνια σχέσης, η τραγουδίστρια Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Γιάννης Αθητάκης ακολουθούν ξεχωριστούς δρόμους. 

Τις φήμες περί χωρισμού που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα επιβεβαίωσε ο πατέρας της Γιάννης Ζουγανέλης.

Μιλώντας στην εκπομπή « Οh La La» και ερωτώμενος σχετικά, ο Γιάννης Ζουγανέλης επιβεβαίωσε τις φήμες: «Ναι, δεν είναι, δεν είναι… Ήταν δύο χρόνια μαζί. Μια χαρά παιδί είναι και καλός ηθοποιός και όμορφος, τώρα τι έγινε με την Ελεονώρα… Η αρμονία στις σχέσεις είναι πάρα πολύ δύσκολο πράγμα. Μια σχέση θέλει έμπνευση, ενέργεια».

Η κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη και ο ηθοποιός ήταν μαζί από τα τέλη του 2015 και όλοι όσοι τους ήξεραν πίστευαν πως θα κάνουν σύντομα το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Κάτι που δεν έγινε και δεν έγινε επειδή, όπως λένε πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του Ciao, ένα τρίτο πρόσωπο μπήκε ανάμεσά τους.      

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Με το βλέμμα στις προεδρικές εκλογές οι καταστατικές αλλαγές στον ΔΗΣΥ- Από τη βάση ο υποψήφιος για την προεδρία - Οι ασφαλιστικές δικλίδες

Με το βλέμμα στις προεδρικές εκλογές οι καταστατικές αλλαγές στον ΔΗΣΥ- Από τη βάση ο υποψήφιος για την προεδρία - Οι ασφαλιστικές δικλίδες

Πολύωρη ήταν η συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου του ΔΗΣΥ που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, με κύριο θέμα την ετοιμασία του τελικού κειμένου με τις προτάσεις που θα πάνε στο Καταστατικό Συνέδριο, το Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου.