Η Megabet Plus στο μαραθώνιο με τους Βατραχάνθρωπους

Η Megabet Plus στο μαραθώνιο με τους Βατραχάνθρωπους

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Βατραχανθρώπων Κύπρου διοργάνωσε αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων στην Ναυτική Βάση Ευάγγελος Φλωράκη στο Μαρί, τον οποίο μέγας χορηγός ήταν η Megabet Plus.

Ο αγώνας έγινε εις μνήμη όλων των ΟΥΚ που έφυγαν αλλά και των άλλων 12 Φίλων των ΟΥΚ που έχασαν τόσο άδικα την ζωή τους στις 11.7.11 στην έκρηξη του Μαρί. Για τους συγγενείς και φίλους αλλά και μικρά παιδιά έγινε το «Περπάτημα Τιμής».

Περισσότεροι από 300 δρομείς έτρεξαν στο Μαρί και όλοι οι δρομείς των 13 κατηγοριών έλαβαν επιπλέον χρυσό, ασημένιο και χάλκινο συλλεκτικό μετάλλιο.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε φωτογραφίες!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE