«Μαύρα» μαντάτα: Αγνοείται η τύχη 5.000 ανθρώπων μετά τον φονικό σεισμό στην Ινδονησία

«Μαύρα» μαντάτα: Αγνοείται η τύχη 5.000 ανθρώπων μετά τον φονικό σεισμό στην Ινδονησία

Έως 5.000 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται σε δύο σεισμόπληκτες τοποθεσίες του Πάλου στο νησί Σουλαουέζι της Ινδονησίας που επλήγη από ισχυρό σεισμό και τσουνάμι, ανακοίνωσε την Κυριακή 7/10 εκπρόσωπος της ινδονησιακής υπηρεσίας διαχείρισης καταστροφών, προσθέτοντας πως τα σωστικά συνεργεία θα σταματήσουν την Πέμπτη τις έρευνες για τις σορούς των θυμάτων.


Ο εκπρόσωπος Σουτόπο Πούρβο Νουγκρόχο εξήγησε στους δημοσιογράφους πως ο αριθμός των αγνοουμένων βασίζεται στις εκτιμήσεις των επικεφαλής χωριών στις τοποθεσίες Πετόμπο και Μπαλαρόα, που καταστράφηκαν από τη διπλή καταστροφή. Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί 1.763 πτώματα, σύμφωνα με έναν τελευταίο απολογισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE