ΛΥΜΠΙΑ: Αναφορές για πετροβολισμό από τους διαμαρτυρόμενους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΥΜΠΙΑ: Αναφορές για πετροβολισμό από τους διαμαρτυρόμενους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγινε αναφορά ότι οι κάτοικοι Λυμπιών που την Κυριακή (7/10) διαμαρτυρήθηκαν για το κλείσιμο της Συνεργατικής Τράπεζας στην περιοχή τους, έριξαν πέτρες προς τους αστυνομικούς και τους οδηγούς.

Ωστόσο, οι πιο πάνω ισχυρισμοί διαψεύδονται από την Αστυνομία.

Η διαμαρτυρία των κατοίκων των Λυμπιών που μεταφέρθηκε και στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας, πραγματοποιήθηκε σε ειρηνικό κλίμα.

Το μόνο που προκλήθηκε, ήταν τροχαία κίνηση.

Οι πιο κάτω φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από οδηγούς που κινούνταν εκείνη την στιγμή στον αυτοκινητόδρομο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία - Το χρονικό και η κατάσταση υγείας του θύματος

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία - Το χρονικό και η κατάσταση υγείας του θύματος

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε χθες το βράδυ, στην επαρχία Αμμοχώστου, με θύμα 18χρονο. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης συνελήφθη 23χρονος, με το ΤΑΕ Αμμοχώστου να συνεχίζει τις εξετάσεις.