ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πεντάρα για την «εκρηκτική» για ένα ημίχρονο ΑΕΛ και πέντε στα πέντε!

Πεντάρα για την «εκρηκτική» για ένα ημίχρονο ΑΕΛ και πέντε στα πέντε!

Παίζοντας εξαιρετικό κατά διαστήματα ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο και κάνοντας συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο, η ΑΕΛ συνέτριψε την Αλκή στο Τσίρειο με 5-1, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta και πέτυχε την 5η σερί νίκη της, με την οποία παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας πλέον 15 βαθμούς!

Τα γκολ για τη Λεμεσιανή ομάδα που είχα ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας με μόλις ένα βαθμό, πέτυχαν οι Νιλς Τεξέιρα, Ντα Σίλβα (δις), Χουράδο και Αβραάμ, ενώ για την «Αθάνατη» σκόραρε ο Φλόρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημερινό ματς, η Αλκή πέτυχε το πρώτο της γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, που ήταν ταυτόχρονα και το πρώτο τέρμα που δέχεται η ΑΕΛ στις πρώτες πέντε αγωνιστικές!

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η Λεμεσιανή ομάδα έκανε «πάρτι» στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε της «Αθάνατης» με… 4-0!

Ένα σκορ που αντικατόπτριζε πλήρως την εικόνα του αγώνα, αφού η ΑΕΛ επέβαλε πλήρως το ρυθμό της από τα πρώτα λεπτά, έχοντας ορισμένα πολύ καλά διαστήματα, ενώ μπορούσε να πετύχει ακόμα 2-3 γκολ, αφού έχασε σπουδαίες ευκαιρίες.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» μπήκαν φουριόζοι στο ματς με στόχο το γρήγορο γκολ, χάνοντας πολύ καλές ευκαιρίες με τους Αβραάμ (4΄), Καστανάγια (5΄) και Χουράδο (14΄), όμως στο 16΄, ο Νιλς Τεξέιρα βρήκε στόχο και άνοιξε το δρόμο για το πέμπτο σερί τρίποντο, γράφοντας το 1-0!

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την κατοχή μπάλας και να ελέγχουν το ματς, ψάχνοντας το 2-0, το οποίο ήρθε στο 25΄ μετά από μία ασύλληπτη εκτέλεση φάουλ από τον Ντα Σίλβα!

Στη συνέχεια, η Αλκή έδειχνε ανήμπορη ν΄ αντιδράσει, με τη ψυχολογία πλέον στο ναδρί και έπαιζε λες και έριξε… «λευκή πετσέτα» στο ματς, με την ΑΕΛ να κάνει ότι θέλει στο γήπεδο, πετυχαίνοντας ακόμα δύο τέρματα, με τους Χουράδο στο 38΄ και Αβραάμ στο 41΄, για να πάει στα αποδυτήρια με το «πελώριο» 4-0, σφραγίζοντας το 5 στα 5 στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος!

Μάλιστα, η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ έχασε κλασικές ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα γκολ, όμως ο Πάρντο έκανε σωτήριες επεμβάσεις στο 44΄ και στο 45΄+3΄, ενώ στο 44΄ ο Λαφράνς «σημάδεψε» το δοκάρι!

Στον αντίποδα, η Αλκή έκανε αισθητή την παρουσία της στα καρέ τη ΑΕΛ μόνο σε δύο περιπτώσεις, στα σουτ του Μπελαμεϊρί στο 7΄ και στο 30΄.

 

Κίτρινες: Γουίλερ (70΄) / Κάρλος (26΄).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΛ (Κέρκεζ): Πρόσιεκ, Νιλς Τεξέιρα (49΄ Κυριάκου), Λαφράνς (80΄ Γερολέμου), Α. Τεϊσέιρα, Γουίλερ, Καστανάγια, Αβραάμ, Σίλβα (71΄ Τζούνιορ), Χουράδο, Ντα Σίλβα, Τόρες.

Στον πάγκο: Κεραυνός, Ζντραβκόφσκι, Ιρένε, Μαρκόσκι, Μακρής, Μπενίτεθ.

Αλκή (Σακκάς): Πάρντο, Σερφά, Γκαντάτσια, Κάρλος (46΄ Βασιλείου), Μπελαμεϊρί, Χαρή, Σπόλιαριτς, Τραϊτσέφσκι (46΄ Ακόστα), Κυπριανού, Φλόρες, Ηλία (61΄ Σταύρου).

Στον πάγκο: Παναγή, Χαραλάμπους,  Μαρλόν, Κωνσταντίνου, Χριστοφή, Σταρόκιν.

Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Ομηρος
4ος Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας
Παρατηρητής Διαιτησίας: Τσαγγάρης Μάριος

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Πισωγύρισμα» στα καύσιμα - Οριακές αυξήσεις στα πρατήρια - Παίρνει την ανιούσα ο «μαύρος χρυσός»

Τα «χρυσά» κλειδιά της ΑΗΚ: Δικαιολογούνται τα 26 ευρώ; - Φωτογραφία απεικονίζει γιατί πρέπει να χρησιμοποιούνται κλειδαριές

Αναποδογυρίστηκε αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου – Δείτε φωτογραφία

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τα ματς του Euro

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Πρωί πρωί την έβαψε η κόρη της Μελίνα - Δείτε φωτογραφίες

Σοκαριστικό βίντεο - Επιβάτης εκτινάχθηκε στο ντουλάπι χειραποσκευών από αναταράξεις σε πτήση



Στιούαρτ: Eξέφρασε στον Τατάρ ανησυχία για στρατιωτικοποίηση νεκρής ζώνης

Στιούαρτ: Eξέφρασε στον Τατάρ ανησυχία για στρατιωτικοποίηση νεκρής ζώνης

Την ανησυχία του για τη στρατιωτικοποίηση της νεκρής ζώνης «που προχωρά με ανησυχητικό ρυθμό και από τις δύο πλευρές», εξέφρασε και στον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ του οΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top