Ικάρντι λαμπρός οδηγεί την Ίντερ! – ΒΙΝΤΕΟ

Ικάρντι λαμπρός οδηγεί την Ίντερ! – ΒΙΝΤΕΟ

Όσο έχει Ικάρντι δεν φοβάται! Η Ίντερ τα βρήκε σκούρα κόντρα στη Σπαλ, η οποία έχασε και πέναλτι, αλλά με δύο γκολ του αρχηγού της, κατάφερε να πάρει ακόμα μία νίκη (1-2).

Δεν θάμπωσε κανέναν με την παρουσία της στην έδρα της ΣΠΑΛ, αλλά η Ίντερ είχε το ζητούμενο ή για την ακρίβεια είχε Ικάρντι!

Κόντρα στους ψυχωμένους γηπεδούχους οι «νερατζούρι» τα βρήκαν… σκούρα, αλλά ο αρχηγός της ομάδας είχε τις λύσεις, αφού μετουσίωσε σε γκολ τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, οδηγώντας την ομάδα του Σπαλέτι σε νίκη με 2-1.

Μόλις στο 14’ ο Αργεντινός επιθετικός άνοιξε το σκορ, αλλά αντί η Ίντερ να παίξει με ελευθερία κινήσεων και χωρίς άγχος, πιέστηκε πάρα πολύ από τους γηπεδούχους και μάλιστα στο 18’ στάθηκε πάρα πολύ τυχερή, αφού ο Αντενούτσι αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι.

Παρ’ όλα αυτά, η ΣΠΑΛ δεν πτοήθηκε, συνέχισε να πιέζει και μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο έχασε ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάριση, που τελικά τη βρήκε στο 72’ με γκολ του Παλόσκι που είχε μπει στο ματς έξι λεπτά νωρίτερα.

Ωστόσο, η Ίντερ βρήκε τη λύση…

Ο Πέρισιτς βρήκε τον Ικάρντι στην κίνηση και με πλασέ του αρχηγού στο 78’ η Ίντερ πήρε τη νίκη με 2-1.

Αναλυτικά η 8η αγωνιστική:

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου

Τορίνο-Φροζινόνε 3-2
(20’ Ρινκόν, 46’ Μπασέλι, 71’ Μπερενγκέρ – 58’ Γκολντανίγκα, 64’ Τσιάνο)

Σάββατο 6 Οκτωβρίου

Κάλιαρι-Μπολόνια 2-0
(22’ Ζοάο Πέντρο, 69’ Παβολέτι)

Ουντινέζε-Γιουβέντους 0-2
(33’ Μπεντανκούρ, 37’ Κριστιάνο Ρονάλντο)

Έμπολι-Ρόμα 0-2
(36’ Ενζονζί, 85’ Τζέκο)

Κυριακή 7 Οκτωβρίου

Τζένοα-Πάρμα 1-3
(6’ Πιάτεκ-16’ Ριγκόνι, 26’ Σιλιγκάρντι, 30’ Τσεράβολο)

Μίλαν-Κιέβο 3-1
(27’, 34’ Ιγουαΐν, 56’ Μποναβεντούρα – 64’ Πελισιέρ)

Αταλάντα-Σαμπντόρια 0-1
(77’ Τονέλι)

Λάτσιο-Φιορεντίνα 1-0
(37’ Ιμόμπιλε)

Νάπολι-Σασουόλο 2-0
(3′ Ουνά, 72′ Ινσίνιε)

Σπαλ-Ίντερ 1-2
(72’ Παλόσκι – 14’, 78’ Ικάρντι)

Η επόμενη (9η) αγωνιστική:

Σάββατο 20/10

Ρόμα-Σπαλ (16:00)
Γιουβέντους-Τζένοα (19:00)
Ουντινέζε-Νάπολι (21:30)

Κυριακή 21 Οκτωβρίου

Φροζινόνε-Έμπολι (13:30)
Κιέβο-Αταλάντα (16:00)
Μπολόνια-Τορίνο (16:00)
Πάρμα-Λάτσιο (16:00)
Φιορεντίνα-Κάλιαρι (19:00)
Ίντερ-Μίλαν (21:30)

Δευτέρα 22/10

Σαμπντόρια-Σασουόλο (21:30)

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.