ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντομένικο… είναι μεγάλο το «βουνό» που έχεις ν΄ ανέβεις

Ντομένικο… είναι μεγάλο το «βουνό» που έχεις ν΄ ανέβεις

Έγινε και επίσημα γνωστό, πως ο ΑΠΟΕΛ, θα έχει για τεχνικό διευθυντή τον Ιταλό, Ντομένικο Τέτι κι έτσι ο Ιταλός ξεκινά δουλειά στον ‘Αρχάγγελο’. Επιβεβαιώθηκαν και τα ρεπορτάζ που γράφτηκαν ότι αυτός θα είναι ο εκλεκτός της διοίκησης Πετρίδη.

Από αύριο λοιπόν αναλαμβάνει και επίσημα δουλειά ο Τέτι, που έχει αρκετά πράγματα να κάνει, ούτως ώστε να επανέλθει η ομάδα αγωνιστικά.

Αυτό βέβαια δεν εναπόκειται ολοκληρωτικά σε αυτόν, αλλά και στη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, που πήρε την απόφαση για την πρόσληψη του νέου προπονητή της ομάδας.

Ο Τέτι είναι Ιταλός και ο επόμενος προπονητής του ΑΠΟΕΛ δεν πρόκειται να έχει άλλη χώρα καταγωγής. Το μόνο που έμεινε είναι το όνομα του εκλεκτού, από τον Ιταλό τεχνικό διευθυντή.

Κάτι νέο πάει να γίνει στους ‘γαλαζοκίτρινους’. Αν και αργά έγιναν τα πρώτα βήματα με την πρόσληψη ενός ανθρώπου που θα είναι υπεύθυνος για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι επιφανειακά όλα αυτά και ο Τέτι θα δουλέψει χωρίς παρεμβολές στο έργο του.

Χθες μετά και το τέλος του παιχνιδιού, ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, έκανε δηλώσεις και προανήγγειλε όλες τις αλλαγές που θα γίνουν στον ΑΠΟΕΛ μέσω των ανακοινώσεων που είπε πως θα βγουν. Έτσι λοιπόν έγινε και οι ‘γαλαζοκίτρινοι’ άλλαξαν σελίδα.

Έχει αρκετή δουλειά πάντως ο Τέτι μπροστά του και πρέπει να εκμεταλλευτεί την διακοπή των δυο εβδομάδων, ελέω των παιχνιδιών του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Αρχικά, πρέπει άμεσα να βρεθεί ο νέος τεχνικός, για να μπορεί να δουλέψει με την ομάδα και να κτίσει ξανά σιγά σιγά το ηθικό της.

Ακολούθως, η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν είναι μακριά και με βάση την εικόνα που είδαμε μέχρι στιγμής, ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται ενίσχυση σε ζωτικής σημασίας θέσεις.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο

Κλεοπάτρα Αδάμου: Η 24χρονη αδερφή της Ήβης είναι μία κούκλα και έχει ταλέντο στη μουσική



Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Δέκα τρεις μετανάστες - μεταξύ αυτών και ασυνόδευτα παιδιά - βρίσκονται στη νεκρή ζώνη, επιπλέον των 14 που εδώ και δύο εβδομάδες, φιλοξενούνται σε σκηνές στην περιοχή μεταξύ Αγλαντζιάς και Γερίου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 27.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top