ΛΑΡΝΑΚΑ: Απαγωγείς τον άφησαν δεμένο- Κατάφερε να λυθεί αφού πήραν ό,τι ήθελαν

ΛΑΡΝΑΚΑ: Απαγωγείς τον άφησαν δεμένο- Κατάφερε να λυθεί αφού πήραν ό,τι ήθελαν

Έλυσε από μόνος του τα δεσμά των απαγωγέων, καταφέρνοντας να διαφύγει ο 25χρονος Ινδός, που βρισκόταν δεμένος το βράδυ της Κυριακής (7/10) σε μάντρα στη Λάρνακα και να καταγγείλει τα όσα εφιαλτικά έζησε στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline από αρμόδια πηγή, φαίνεται ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα οικονομικών διαφορών, μεταξύ ομοεθνών του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, δράστες και θύμα φαίνεται να γνωρίζονται, αφού γνώριζαν τις κινήσεις του, με την αρπαγή του άτυχου 25χρονου να λαμβάνει χώρα έξω περίπτερο.

Στη συνέχεια οι δράστες μετέφεραν τον 25χρονο σε μάντρα, όπου τον χτύπησαν και τον λήστεψαν.

Αφού οι δράστες πήραν αυτό που ήθελαν, αποχώρησαν από το σημείο, αφήνοντας το θύμα τους δεμένο και αβοήθητο.

Τελικά, ο 25χρονος Ινδός κατάφερε να λυθεί από μόνος του και να επισκεφθεί το Νοσοκομείο Λάρνακας και να αναφέρει το περιστατικό στην Αστυνομία.

Χ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.