Με ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ λύσεις, αν είναι ΣΟΒΑΡΟ το πρόβλημα του Μπρου…

Με ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ λύσεις, αν είναι ΣΟΒΑΡΟ το πρόβλημα του Μπρου…

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι μυικός ο τραυματισμός του Κέβιν Μπρου. Σήμερα ή αύριο, όταν ο Γάλλος θα περάσει από εξετάσεις, θα ξεκαθαρίσει η σοβαρότητα, αλλά και πόσο χρόνο θα μείνει εκτός προπονήσεων. 

Αυτόν επιστράτευσε χτες, να παίξει στόπερ δίπλα από τον Ρομπέρζ, στο πρώτο ημίχρονο. Ξάφνιασε -σε κάποιο βαθμό- ο Αυγουστή που επέλεξε τον Μάριο Στυλιανού να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας, στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου. 

Ο Κύπριος διεθνής δεν τα πήγε τόσο άσχημα, αλλά θα χρειαστεί χρόνο να… μάθει τη θέση.

Βεβαίως στις επιλογές για το κέντρο της οπισθοφυλακής, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, θα περιλαμβάνεται κι ο Χάμπος Κυριάκου. 

Ο 23χρονος χαφ, την προπερασμένη σεζόν, χρησιμοποιήθηκε σε αρκετά παιχνίδια ως κεντρικός αμυντικός. 

Θυμίζουμε ότι στον Απόλλωνα θα έχουν παροπλισμένο για τους προσεχείς τρεις μήνες, έναν καθαρόαιμο στόπερ, τον Ισπανό Έκτορ Γιούστε. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυροβολισμοί σε όχημα 25χρονης: Τι εντοπίστηκε στη σκηνή από τις πρώτες εξετάσεις των Αρχών

Πυροβολισμοί σε όχημα 25χρονης: Τι εντοπίστηκε στη σκηνή από τις πρώτες εξετάσεις των Αρχών

Γύρω στις 4:00 σήμερα τα ξημερώματα, επικοινώνησε με την Αστυνομία 25χρονη, η οποία ανέφερε ότι λίγα λεπτά προηγουμένως, ενώ βρισκόταν στην οικία της στην Ορόκλινη, άκουσε δυνατό θόρυβο ο οποίος σύμφωνα με την ίδια, πιθανόν να προερχόταν από πυροβολισμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE