ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ: Αναστάτωση λόγω λάθους συναγερμού - Καλό τεστ για το σχέδιο εκκένωσης

ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ: Αναστάτωση λόγω λάθους συναγερμού - Καλό τεστ για το σχέδιο εκκένωσης

Αναστάτωση προκλήθηκε λίγο πριν τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας, στο συνεδριακό κέντρο «Φιλοξενία», στην Λευκωσία, λόγω λάθος συναγερμού που ήχησε.

Όπως διαπιστώσαμε με την παρουσία μας στο χώρο, καμία επιχείρηση της Αστυνομίας δεν υπήρχε, αφού όπως μας ενημέρωσε αρμόδιο πρόσωπο, πρόκειται για λανθασμένο συναγερμό πυρασφάλειας.

Πάντως, παρά την αναστάτωση και την ταλαιπωρία, δοκιμάστηκε με αυτή την ευκαιρία, η εφαρμογή του σχεδίου εκκένωσης του κτιρίου, που όπως μας λέχθηκε εφαρμόστηκε με επιτυχία, αφού οι παρευρισκόμενοι μεταφέρθηκα σε ασφαλές σημείο έγκαιρα.

Στο χώρο διεξάγεται συνέδριο της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων με θέμα «Responsible Gaming», στη παρουσία πολλών αρμοδίων και επισήμων, μεταξύ των οποίων και μελών της Αστυνομίας.

Χ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE