ΚΑΒΟ ΓΚΡΕΚΟ: Ακυβέρνητο σκάφος σε κίνδυνο - Παιδιά στους επιβαίνοντες

ΚΑΒΟ ΓΚΡΕΚΟ: Ακυβέρνητο σκάφος σε κίνδυνο - Παιδιά στους επιβαίνοντες

Το Υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει ότι στις 08 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 09:32, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε επείγουσα κλήση κινδύνου από εμπορικό πλοίο, που αφορούσε σε μικρό σκάφος με μεγάλο αριθμό ατόμων, το οποίο βρισκόταν ακυβέρνητο στη θαλάσσια περιοχή Νότια του ακρωτηρίου Κάβο Γκρέκο.

Ως εκ τούτου, το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Ειδικό Σχέδιο Έρευνας και Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», αποστέλλοντας στην περιοχή σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, ενώ έθεσε σε ετοιμότητα Ελικόπτερο της Μοίρας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας και νοσηλευτικό προσωπικό του Υπουργείο Υγείας.

Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας στο σκάφος, που αναμένεται να ρυμουλκηθεί στο λιμάνι Λάρνακας, επιβαίνουν 10 άνδρες, 9 παιδιά και 2 γυναίκες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στις 14 Φεβρουαρίου συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Στις 14 Φεβρουαρίου συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE