Συνάντηση Λεπέν-Σαλβίνι στην Ρώμη - «Η Ευρώπη αντιτάσσεται στους λαούς»

Συνάντηση Λεπέν-Σαλβίνι στην Ρώμη - «Η Ευρώπη αντιτάσσεται στους λαούς»

Στη Ρώμη συναντήθηκαν το πρωί της Δευτέρας (8/10) ο Ματέο Σαλβίνι και η Μαρίν Λεπέν.

Η Μαρίν Λεπέν τόνισε ότι η «σημερινή Ευρώπη αντιτάσσεται στους λαούς με απειλές με καταστροφικά αποτελέσματα».

«Φτάνει να δούμε την μαζική μετανάστευση, την μείωση της αγοραστικής δύναμης και των μισθών», τόνισε η Λεπέν, η οποία κατηγόρησε την Ευρωπαϊκή Ένωση για αυταρχισμό.

Από τη μεριά του, ο Ματέο Σαλβίνι δήλωσε πως περιμένει από την Ευρωπαϊκή Ένωση να εγκρίνει τον προϋπολογισμό του ιταλικού δημοσίου «διότι βοηθά εκατομμύρια ανθρώπους οι οποίοι έχουν ανάγκη από στήριξη και αξιοπρέπεια».

ΠΗΓΗ: in.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE