ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Έδωσε τη συγκατάθεση του και πάει φυλακή

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Έδωσε τη συγκατάθεση του και πάει φυλακή

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας μεταφέρθηκε την Δευτέρα (8/10), ο 35χρονος από την Ρουμανία, ο οποίος συνελήφθη μετά από ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψής, ενώ ξεκίνησαν οι διαδικασίες παράδοσης του στις Αρχές της Ρουμανίας.

Ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, αναφέρει ότι ο 35χρονος, έδωσε την συγκατάθεση του για έκδοση του στην πατρίδα του, ενώ μέχρι τότε θα παραμείνει υπό κράτηση.

Υπενθυμίζουμε ότι 35χρονος, βρισκόταν στην Κύπρο και εργαζόταν νόμιμα ως ευρωπαίος πολίτης, μέχρι την Κυριακή (7/10) που συνελήφθη μετά από ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψής για έκτιση ποινή φυλάκισης τριών ετών για υπόθεση ναρκωτικών.

Χ.Ζ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ» - Κώστας Κληρίδης: «Θα παραθέσω αν χρειαστεί όποια στοιχεία περιήλθαν εις γνώση μου»

Υπόθεση «Σάντυ» - Κώστας Κληρίδης: «Θα παραθέσω αν χρειαστεί όποια στοιχεία περιήλθαν εις γνώση μου»

Τα όποια περιορισμένα στοιχεία περιήλθαν σε γνώση του μετά την αφυπηρέτηση του θα τα παραθέσει, αν χρειαστεί, εκεί όπου πρέπει με "κάθε υπευθυνότητα", αναφέρει ο τέως Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας Κώστας Κληρίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE