ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Έδωσε τη συγκατάθεση του και πάει φυλακή

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Έδωσε τη συγκατάθεση του και πάει φυλακή

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας μεταφέρθηκε την Δευτέρα (8/10), ο 35χρονος από την Ρουμανία, ο οποίος συνελήφθη μετά από ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψής, ενώ ξεκίνησαν οι διαδικασίες παράδοσης του στις Αρχές της Ρουμανίας.

Ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, αναφέρει ότι ο 35χρονος, έδωσε την συγκατάθεση του για έκδοση του στην πατρίδα του, ενώ μέχρι τότε θα παραμείνει υπό κράτηση.

Υπενθυμίζουμε ότι 35χρονος, βρισκόταν στην Κύπρο και εργαζόταν νόμιμα ως ευρωπαίος πολίτης, μέχρι την Κυριακή (7/10) που συνελήφθη μετά από ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψής για έκτιση ποινή φυλάκισης τριών ετών για υπόθεση ναρκωτικών.

Χ.Ζ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE