ΠΑΦΟΣ: Τον στέλνουν Γερμανία για να δικαστεί

ΠΑΦΟΣ: Τον στέλνουν Γερμανία για να δικαστεί

Στις 15 Οκτωβρίου ξεκινάει στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου η διαδικασία έκδοσης 42χρονου στις γερμανικές αρχές, εναντίον του οποίου εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για υποθέσεις κλοπής, επίθεσης και βίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 42χρονος παρουσιάστηκε σήμερα (8/10) ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου μετά την σύλληψη του τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο Πάφου.

Το Δικαστήριο διέταξε όπως ο 42χρονος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι στις 15 Οκτωβρίου όπου θα παρουσιαστεί ενώπιον της δικαιοσύνης για την έναρξη της διαδικασίας έκδοσης του στις γερμανικές αρχές.

Ο 42χρονος που κατάγεται από την Εσθονία αφίχθη από το Tallinn στον αερολιμένα Πάφου σήμερα τα ξημερώματα και η Αστυνομία Πάφου προχώρησε στην σύλληψη του αφού εναντίον του εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις γερμανικές αρχές για υποθέσεις κλοπής, επίθεσης και βίας, αδικήματα που διαπράχθηκαν στην Γερμανία το 2012.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE