Παλικαρίσια πρόκριση με ανατροπή για την Κυπριακή ομάδα

Παλικαρίσια πρόκριση με ανατροπή για την Κυπριακή ομάδα

Μας έκανε όλους περήφανους ο Παρνασσός. Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και απέναντι στην δευτεραθλήτρια Βελγίου με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ προϋπολογισμό η ομάδα του Στροβόλου απέκλεισε την Estoudiantes Tournai στο πλαίσιο του 2ου Γύρου του Challenge Cup και προκρίθηκε στους 32 της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Σάββα Ζωγράφου παρόλο που ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα με 31-29, ανέτρεψε τα σε βάρος της δεδομένα στον επαναληπτικό και με το υπέρ της 28-25 πήρε πανάξια πρόκριση στους 32 του θεσμού με συνολικό σκορ 56-57.

Ηγέτης και σκόρερ ήταν ο Γιώργος Παπακυπριανού που αναδείχθηκε κορυφαίους του αγώνα με τα 9 τέρματα που πέτυχε στον επαναληπτικό ενώ σημαντική ήταν η συνεισφορά όλων όσον αγωνίστηκαν ώστε να επιτευχθεί η πρόκριση.

Επόμενος αντίπαλος του Παρνασσού στους 32 της διοργάνωσης η Ρουμανική CSM Bucuresti την οποία θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες με το πρώτο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για τις 17-18 Νοεμβρίου και ο επαναληπτικός 24-25 του ίδιου μήνα.

Πηγή: www.chf.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE