Κλήση Προ-Εθνικής Ανδρών για τα παιχνίδια με Ισραήλ

Κλήση Προ-Εθνικής Ανδρών για τα παιχνίδια με Ισραήλ

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ανδρών Ανδρέας Ανδρέου στο πλαίσιο των δυο φιλικών παιχνιδιών που θα δώσει η Εθνική Ομάδα με αντίπαλο το Ισραήλ που θα γίνουν από τις 15/10/2018 μέχρι 21/10/2018 κάλεσε συνολικά 21 χειροσφαιριστές.

Από την κλήση της Προ-Εθνικής αποκλείστηκε ο Χριστόφορος Νούγκοβιτς ο οποίος έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με την ομάδα του στην Ελβετία.

Η 1η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18:30μμ.

Από Κύπρο:

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

Κυπριανού Ξένιος, Στυλιανού Γιώργος, Σοφοκλέους Κυριάκος, Κώστα Ευάγγελος, Μηνά Μάριος, Τριμιθιώτης Μάριος, Χρυσάνθου Χρίστος, Χριστοδούλου Γιώργος , Παρασκευά Λουκάς , Ρούσος Παναγιώτης

ΠΑΡΝΑΣΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ

Μιχαήλ Κωνσταντίνος, Προύντζος Σωτήρης, Δημοσθένους Βασίλης ,Χριστοδούλου Γιώργος , Π Κυπριανού Γιώργος, Ταρτίος Δημήτρης, Λεοντίου Ορέστης, Νικηφόρου Δημήτρης , Κωνσταντίνου Ανδρέας.

Από Ελλάδα:

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ

Αργυρού Χρίστος

ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ

Αργυρού Ιούλιος

Πηγή: www.chf.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE