EΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Κεραυνός προκάλεσε φωτιά κοντά στο Γούρρι- Απογειώθηκαν και τα αεροπλάνα

EΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ:  Κεραυνός προκάλεσε φωτιά κοντά στο Γούρρι- Απογειώθηκαν και τα αεροπλάνα

Υπό έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Δευτέρα 8/10 από κεραυνό κοντά στο Γούρι.


Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρει ότι «η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 18:30 μ.μ. αφού έκαψε 50 τετραγωνικά μέτρα ιδιωτικής γης καλυμμένα με άγρια θαμνώδη και χαμηλή ποώδη βλάστηση».
 
Προσθέτει ότι «για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ασχολήθηκαν δέκα άνδρες του Τμήματος Δασών και πέντε άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με χειρωνακτικά εργαλεία ενώ στην κατάσβεση συνέδραμαν και τα δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα του Τμήματος Δασών» καθώς όπως πληροφορούμαστε η περιοχή δεν ήταν εύκολα προσβάσιμη.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν άρεσαν στον Τατάρ οι δηλώσεις του ΠτΔ - «Ένδειξη πολιτικής επιβολής»

Δεν άρεσαν στον Τατάρ οι δηλώσεις του ΠτΔ - «Ένδειξη πολιτικής επιβολής»

Ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, ισχυρίστηκε πως οι δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, μετά την παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου, στη Λευκωσία αποτελούν "ένδειξη της πολιτικής κυριαρχίας και επιβολής που ακολουθεί εδώ και καιρό η ελληνοκυπριακή πλευρά", κατά την έκφρασή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE