ΠΑΦΟΣ: Ρίφθηκαν προειδοποιητικοί πυροβολισμοί εναντίον 14χρονου κλέφτη- Αφέθηκε ελεύθερος ο ανήλικος που τα «έκανε όλα»

ΠΑΦΟΣ: Ρίφθηκαν προειδοποιητικοί πυροβολισμοί εναντίον 14χρονου κλέφτη- Αφέθηκε ελεύθερος ο ανήλικος που τα «έκανε όλα»

Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος το απόγευμα ο 14χρονος που συνελήφθη για υπόθεση αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης, επίθεσης εναντίον αστυνομικού, αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψη και κλοπής αυτοκινήτου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη μία σήμερα τα ξημερώματα της  Δευτέρας 8/10, μέλη του ΟΠΈ Πάφου, εντόπισαν όχημα, το οποίο είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο στις 6 Οκτωβρίου, 2018 στην Πάφο. 

Έγινε σήμα στον οδηγό του να σταματήσει, χωρίς ωστόσο να το πράξει, οδηγώντας το όχημα προς το μέρος του περιπολικού, ενώ ρίφθηκε προειδοποιητικός πυροβολισμός από τα μέλη της Αστυνομίας. 

Ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει, παραβιάζοντας κόκκινους σηματοδότες, οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα. 

Στη συνέχεια, οδήγησε το όχημα σε πεζόδρομο συγκροτήματος διαμερισμάτων, όπου προσέκρουσε σε περιτοίχισμα, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.

Ο οδηγός εξήλθε από το όχημα και προσπάθησε να διαφύγει πεζός αλλά ανακόπηκε από μέλος της Αστυνομίας. Κατά τη σύλληψη του, προέβαλε αντίσταση και επιτέθηκε εναντίον του αστυνομικού. 

Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για πρόσωπο ηλικίας 14 ετών, το οποίο συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης, επίθεσης εναντίον αστυνομικού και αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψη. 

Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάκωση αριστερού χεριού και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε. 

Το ΤΑΕ και η Τροχαία Πάφου διερευνούν την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.