Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων: Μεγάλη επιτυχία για την Κυπριακή κολύμβηση

Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων: Μεγάλη επιτυχία για την Κυπριακή κολύμβηση

Με χρόνο 56.76 η Κάλια Αντωνίου εξασφάλισε την πρόκριση της στα ημιτελικά των 100μ ελεύθερο στην κολύμβηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Μπουένος Άιρες.

Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία για την ίδια και την Κυπριακή κολύμβηση αν υπολογίσουμε πως διαγωνίζονται οι καλύτερες αθλήτριες, στο υψηλότερο επίπεδο παγκοσμίως .

Η 18χρονη πρωταθλήτρια εξασφάλισε την 4η θέση στην 4η προκριματική σειρά και είχε τον 12ο καλύτερο χρόνο, που της έδωσε μια θέση στα ημιτελικά.

Του απεσταλμένου ΕΑΚ Φρίξου Κυριάκου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE