Αυξάνονται τα προβλήματα για Αυγουστή – Χάνει ακόμη δυο παίκτες

Αυξάνονται τα προβλήματα για Αυγουστή – Χάνει ακόμη δυο παίκτες

Δεν λένε κα σταματήσουν τα αγωνιστικά προβλήματα για τον προπονητή του Απόλλωνα, Σωφρόνη Αυγουστή.

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γιούστε, που τον χάνει ο Απόλλωνας για αρκετό καιρό, προέκυψαν μέσα από το χθεσινό ντέρμπι ακόμη δύο προβλήματα.

Οι ιατρικές εξετάσεις που πέρασαν τη Δευτέρα Μπρου και Σαρδινέρο έδειξαν πρόβλημα θλάσης και για τους δυο παίκτες και θα μείνουν εκτός δράσης για μέρες.

Συγκεκριμένα, ο Μπρου υπέστη β΄ βαθμού θλάση και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις με τέσσερις βδομάδας.

Σε ότι αφορά τον Σαρδινέρο υπέστη α΄ βαθμού θλάση και οι μέχρι στιγμής εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με τον Ερμή Αραδίππου.

Πάντως, αυτό που αφήνεται να νοηθεί είναι ότι η ακριβής εκτίμηση για το χρονικό διάστημα που θα απουσιάζουν Μπρου και Σαρδινέρο από την αγωνιστική δράση θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες, μέχρι και το τέλος της τρέχουσας βδομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE