Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο που γέννησε η Άντρεα Κυριάκου

Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο που γέννησε η Άντρεα Κυριάκου

Την Δευτέρα, 9/10, η Άντρεα Κυριάκου έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Μερκή.

Τα χαρμόσυνα νέα ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ μέσω των social media, με μια λιτή ανακοίνωση, όπου έστελνε ευχές στον Μερκή Junior. 

Ο Λαμπρινός έφερε την απόλυτη ευτυχία στους γονείς τους, οι οποίοι απέχουν από τα social media, από την στιγμή που ήρθε στην ζωή. 

Ωστόσο η αδελφή της Άντρεας Κυριάκου και νονά του Λαμπρινού, Μαλβίνα Κυριάκου, μέσω ενός instastory μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο όπου βρίσκεται η σύζυγός του άσου του ΑΠΟΕΛ. 

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία ένας τεράστιος λούτρινος αρκούδος με ένα μπαλόνι κοσμεί το δωμάτιο ανακοινώνοντας 'It's a boy'. 

Οι ευχές του ΑΠΟΕΛ στον Γιώργο Μερκή: 'Γιώργο καλώς δέχθηκες τον πρωτότοκο σου. Όλη η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ σας εύχεται να τον χαίρεστε, να έχει πάντα υγεία και να σας κάνει περήφανους και ευτυχισμένους γονείς.'.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE