ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Σοβαρά ο πεζός που παρασύρθηκε από 40χρονο Ελλαδίτη -Σε σημείο που είχαμε άλλο σοβαρό τροχαίο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Σοβαρά ο πεζός που παρασύρθηκε από 40χρονο Ελλαδίτη -Σε σημείο που είχαμε άλλο σοβαρό τροχαίο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πλησίον της διάβασης πεζών, μπροστά από γνωστό ξενοδοχείο της Λεμεσού, κτυπήθηκε ο 63χρονος Ρώσος τουρίστας, από όχημα που οδηγούσε 40χρονος Ελλαδίτης, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, το πρωί της Τρίτης (9/10).

Μιλώντας στο ThemaOnline ο Υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, ανέφερε ότι τα μέλη της τροχαίας εξετάζουν το ενδεχόμενο ο πεζός να προσπαθούσε να διασταυρώσει τον παραλιακό δρόμο από διάβαση πεζών, κάτι όμως που θα διαπιστωθεί με την ολοκλήρωση των ερευνών.

Η κατάσταση του 63χρονου κρίνεται ως σοβαρή, ενώ αμέσως μετά το τροχαίο, ασθενοφόρο μετέφερε τον τουρίστα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου μέχρι στιγμής (9:30) υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι, γύρω στις 7:00 το πρωί της Τρίτης, όχημα που οδηγούσε 40χρονος Ελλαδίτης το όχημα του στον παραλιακό δρόμο της πόλης, με κατεύθυνση από βόρια προς νότια, παρέσυρε πεζό τουρίστα, ο οποίος προσπαθούσε να διασταυρώσει τον δρόμο.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια του τροχαίου.

Η κύρια φωτογραφία είναι από παλιότερο τροχαίο με σοβαρά τραυματία πεζό, στο ίδιο σημείο που σημειώθηκε και το τροχαίο το πρωί της Τρίτης (09/10).

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top