ΛΑΡΝΑΚΑ: 52χρονος καθηγητής χάιδευε μαθήτριες σε οπίσθια και στήθη εν ώρα μαθήματος

ΛΑΡΝΑΚΑ: 52χρονος καθηγητής χάιδευε μαθήτριες σε οπίσθια και στήθη εν ώρα μαθήματος

Αποθρασύνθηκε καθηγητής στην Λάρνακα.

Σύμφωνα με τις σε βάρος του καταγγελίες από μαθήτριες, τις χάιδευε στα στήθη και στα οπίσθια. Κάποια από τα αδικήματα σημειώθηκαν εν ώρα μαθήματος, πίσω από την έδρα!

Ο 52χρονος καταδικάστηκε σε 12μηνη φυλάκιση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας την Δευτέρα (08/10).

Η διαδικασία έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν κατά τους μήνες Σεπτέμβριο – Οκτώβριο του 2014, διάστημα κατά το οποίο ο καθηγητής εργαζόταν σε γυμνάσιο της επαρχίας Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE