ΛΑΡΝΑΚΑ: 52χρονος καθηγητής χάιδευε μαθήτριες σε οπίσθια και στήθη εν ώρα μαθήματος

ΛΑΡΝΑΚΑ: 52χρονος καθηγητής χάιδευε μαθήτριες σε οπίσθια και στήθη εν ώρα μαθήματος

Αποθρασύνθηκε καθηγητής στην Λάρνακα.

Σύμφωνα με τις σε βάρος του καταγγελίες από μαθήτριες, τις χάιδευε στα στήθη και στα οπίσθια. Κάποια από τα αδικήματα σημειώθηκαν εν ώρα μαθήματος, πίσω από την έδρα!

Ο 52χρονος καταδικάστηκε σε 12μηνη φυλάκιση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας την Δευτέρα (08/10).

Η διαδικασία έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν κατά τους μήνες Σεπτέμβριο – Οκτώβριο του 2014, διάστημα κατά το οποίο ο καθηγητής εργαζόταν σε γυμνάσιο της επαρχίας Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE