Γ.Ν. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Η πυρκαγιά καθυστερεί νεκροτομές -Οφείλεται σε βραχυκύκλωμα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Γ.Ν. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Η πυρκαγιά καθυστερεί νεκροτομές -Οφείλεται σε βραχυκύκλωμα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Άμεσα πρέπει να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν από τη φωτιά που ξέσπασε στο κτήριο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας το πρωί της Τρίτης (9/10) στην Λευκωσία, σε χώρο όπου υπάρχουν ηλεκτρονικά συστήματα.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Όπως διαπίστωσε και το ThemaOnline που βρέθηκε στον χώρο, στο κτήριο όπου ξέσπασε η φωτιά, μύριζε έντονα καπνός, ενώ κρίνεται αναγκαίο να διορθωθούν οι όποιες ζημιές άμεσα, να μπογιατιστεί ο χώρος και να απολυμναθεί, έτσι ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στη λειτουργεία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας. Με απλά λόγια, αν δεν αποκατασταθούν άμεσα οι ζημιές, τότε θα καθυστερήσουν να γίνουν οι νεκροτομές.

Πάντως, μαρτυρία που κατέχει η ιστοσελίδα μας, αναφέρει ότι στον χώρο όπου ξέσπασε η φωτιά, γύρω στις 8:00 το πρωί, βρίσκονταν δύο εργαζόμενοι, οι οποίοι πρόλαβαν να εξέλθουν του κτηρίου έγκαιρα, μόλις αντιλήφθηκαν τους καπνούς.

Δευτερόλεπτα μετά την εμφάνιση των πρώτων καπνών, ενεργοποιήθηκε το σύστημα ανίχνευσης καπνών, γεγονός που φαίνεται να έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην άμεση ιδιοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και την κατάσβεση της φωτιάς, πριν αυτή επεκταθεί.

Οι πρώτες ενδείξεις, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι τα αίτια της φωτιάς οφείλονται σε βραχυκύκλωμα.

*Η φωτογραφία είναι από τον χώρο γύρω στις 11:00 (09/10).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE