ΚΥΠΡΟΣ: Δορυφορικές εικόνες δείχνουν ότι θα υπάρξουν έντονα καιρικά φαινόμενα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την χαλαζόπτωση

ΚΥΠΡΟΣ: Δορυφορικές εικόνες δείχνουν ότι θα υπάρξουν έντονα καιρικά φαινόμενα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την χαλαζόπτωση

Επιβεβαιώνεται η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, για την Τρίτη (9/10), αφού από νωρίς το απόγευμα, ευεργετικές βροχές πέφτουν σε πολλές περιοχές της Κύπρου.

Δορυφορικές μετεωρολογικές εικόνες από την ιστοσελίδα rainviewer.com, στις 4:30 το απόγευμα, δείχνουν ότι έντονη βροχόπτωση και καταιγίδες πλήττουν πολλές περιοχές, με επίκεντρο τις επαρχίες Λευκωσίας, Αμμοχώστου και ορεινές περιοχές της επαρχίας Λεμεσού.

Τις δορυφορικές εικόνες, επιβεβαιώνει με επίγειες φωτογραφίες ο βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού, Ευθύμιος Δίπλαρος, ο οποίος δημοσίευσε φωτογραφίες από τη λευκή Πιτσιλιά, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.  

BEST OF TOTHEMAONLINE