ΚΥΠΡΟΣ: Δορυφορικές εικόνες δείχνουν ότι θα υπάρξουν έντονα καιρικά φαινόμενα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την χαλαζόπτωση

ΚΥΠΡΟΣ: Δορυφορικές εικόνες δείχνουν ότι θα υπάρξουν έντονα καιρικά φαινόμενα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την χαλαζόπτωση

Επιβεβαιώνεται η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, για την Τρίτη (9/10), αφού από νωρίς το απόγευμα, ευεργετικές βροχές πέφτουν σε πολλές περιοχές της Κύπρου.

Δορυφορικές μετεωρολογικές εικόνες από την ιστοσελίδα rainviewer.com, στις 4:30 το απόγευμα, δείχνουν ότι έντονη βροχόπτωση και καταιγίδες πλήττουν πολλές περιοχές, με επίκεντρο τις επαρχίες Λευκωσίας, Αμμοχώστου και ορεινές περιοχές της επαρχίας Λεμεσού.

Τις δορυφορικές εικόνες, επιβεβαιώνει με επίγειες φωτογραφίες ο βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού, Ευθύμιος Δίπλαρος, ο οποίος δημοσίευσε φωτογραφίες από τη λευκή Πιτσιλιά, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE