Nέα συνεργασία για την Ένωση Νέων Παραλιμνίου – ΤΙ αλλάζει στην επίσημη εμφάνιση

Nέα συνεργασία για την  Ένωση Νέων Παραλιμνίου – ΤΙ αλλάζει στην επίσημη εμφάνιση

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου ανακοίνωσε νέα συνεργασία με εταιρία που θα είναι και στη φανέλα της ομάδας.

Δείτε την ανακοίνωση:

Ανακοίνωση ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΥ

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου και η «Marina Paralimni» ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019.

Με την δημιουργία Μαρίνας στο Παραλίμνι, θα υπάρχει ένα σημαντικό αναπτυξιακό έργο που θα προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη αίγλη στην περιοχή και θα ανεβάσει κι άλλο το επίπεδο του τουρισμού στην περιοχή μας.

Η «Marina Paralimni» είναι ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΣ της ομάδας μας εξασφαλίζοντας την παρουσία του λογοτύπου της στο μπροστινό μέρος της επίσημης φανέλας.

Με αυτή την κίνηση η «Marina Paralimni», δηλώνει έμπρακτα ότι θα να στηρίζει τον αθλητισμό στην Κύπρο.

Το Δ.Σ. της ΕΝΠ Παραλιμνίου θέλει να ευχαριστήσει την «Marina Paralimni» για την στήριξη και την συνεργασία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΕΝΠ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ’

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE