ΠΑΦΟΣ: Έπεσε στη «φάκα» της Αστυνομίας στο αεροδρόμιο- Καταζητείτο για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης

ΠΑΦΟΣ: Έπεσε στη «φάκα» της Αστυνομίας στο αεροδρόμιο-  Καταζητείτο για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης

Στη σύλληψη 28χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη την Τρίτη 9/10 με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 28χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης. Το αδίκημα διεπράχθη το 2016 .

Ο 28χρονος που κατάγεται από την Ρουμανία  φέρεται να εμπλέκεται σε  υπόθεση  συμπλοκής με άλλο πρόσωπο.

Εναντίον του 28χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και σήμερα εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο Πάφου όπου είχε μεταβεί για να αναχωρήσει στο εξωτερικό. 

Μετά τη σύλληψη του μεταφέρθηκε στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου όπου ανακρινόμενος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE