Ξεχασμένος στο ράφι…

Ξεχασμένος στο ράφι…

Ο Μηνάς Αντωνίου είναι μια λύση που ενδέχεται να βοηθήσει τον ΑΠΟΕΛ στην συγκεκριμένη φάση που είναι οι ‘γαλαζοκίτρινοι’.

Ο Μηνάς είναι ένας ποδοσφαιριστής που έδειξε ότι μπορεί βοηθήσει αρκετά την ομάδα όταν είναι στην μέρα του. Χάθηκε μετά τον σοβαρό του τραυματισμό αλλά είναι έτοιμος να επιστρέψει, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE