ΕΛΛΑΔΑ: Η πτήση από το Ρίο ντε Τζανέιρο δεν μετέφερε μόνο επιβάτες

ΕΛΛΑΔΑ: Η πτήση από το Ρίο ντε Τζανέιρο δεν μετέφερε μόνο επιβάτες

Συνελήφθη  την Τρίτη 9/10στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» 25χρονη γυναίκα από τη Βραζιλία, η οποία είχε στην κατοχή της πάνω από έξι κιλά κοκαΐνης.


Η συλληφθείσα, η οποία έφτασε στην Ελλάδα από το Ρίο ντε Τζανέιρο, μέσω Ρώμης, μετέφερε στην αποσκευή της, επιμελώς κρυμμένες μέσα σε αλεξίπτωτο πλαγιάς, έξι συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 6 κιλών και 705 γραμμαρίων. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ο τρόπος δράσης και η ποσότητα των ναρκωτικών που βρέθηκαν στην κατοχή της οδηγούν τις αστυνομικές Αρχές να εξετάσουν το ενδεχόμενο η συλληφθείσα να αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης από χώρες της Λατινικής Αμερικής προς την Ελλάδα.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE