ΑΤΑΚΑ για την κίτρινη Λαβόρδε: «Στην φάση έγιναν τρία λάθη – Για μένα ήταν πέναλτι»

ΑΤΑΚΑ για την κίτρινη Λαβόρδε: «Στην φάση έγιναν τρία λάθη – Για μένα ήταν πέναλτι»

Ο κύριος Γιαννάκης Κυπριανίδης στην εκπομπή «Άκου την φάση» του Super Sport fm 104.0 ανέλυσε την φάση όπου ο Λαβόρδε δέχθηκε κίτρινη για θέατρο στο 2ο ημίχρονο του ματς Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ.

Η θέση του:

«Στην φάση με την κάρτα του Λαβόρδε έγιναν τρία λάθη. Για μένα ήταν πέναλτι και δεν δόθηκε. Το δεύτερο λάθος έχει ως εξής. Τους είπαν μην δείχνετε κίτρινες στις επαφές. Αγνοήστε το, δεν θεωρείται θέατρο είναι οι εντολές. Το τρίτο λάθος ήταν η θέση του. Ο διαιτητής ήταν στο ημικύκλιο της περιοχής, ενώ η φάση έγινε πολύ αριστερά. Ο Σόουζα που μάρκαρε τον Λαβόρδε, έβαλε την πλάτη του στον διαιτητή και του έκοψε το οπτικό πεδίο. Δεν είδε το αριστερό χέρι του Σοουζα που έσπρωχνε τον Λαβόρδε και το έκρινε σαν θέατρο. Γι’ αυτό πήγε αμέσως με την κίτρινη».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λακρουά: Ελπίζει σε πρόοδο στο Κυπριακό - Τι είπε για το αποτέλεσμα των εκλογών στα κατεχόμενα, για τις περικοπές στη χρηματοδότηση και την UNFICYP

Λακρουά: Ελπίζει σε πρόοδο στο Κυπριακό - Τι είπε για το αποτέλεσμα των εκλογών στα κατεχόμενα, για τις περικοπές στη χρηματοδότηση και την UNFICYP

Σε περισσότερη πρόοδο σχετικά με τις συνομιλίες στο Κυπριακό προσβλέπει ο Βοηθός Γενικός Γραμματέας Ειρηνευτικών Επιχειρήσεων του ΟΗΕ, Ζαν-Πιερ Λακρουά. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΚΥΠΕ και σε άλλα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, στο παράρτημα του ΟΗΕ στις Βρυξέλλες, ο Λακρουά εκτίμησε ότι παρά τις περικοπές στον οργανισμό, οι άνθρωποι της UNFICYP θα συνεχίσουν να μπορούν να εκτελούν το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE