ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο πίσω μέρος του μυαλού του Ιραόλα…

Στο πίσω μέρος του μυαλού του Ιραόλα…

Η ΑΕΚ κέρδισε τον Ερμή για την 5η αγωνιστική με 1-2 και πήγε στη διακοπή με καθαρό μυαλό και ηρεμιά για να πάρει τις απαραίτητες ανάσες.

Το μελανό σημείο του παιχνιδιού κόντρα στον Ερμή ήταν οι δύο αναγκαστικές αλλαγές των κιτρινοπράσινων, με τον Κάσες και τον Τρισκόφσκι να αποκομίζουν μυϊκά προβλήματα και να αποχωρούν από το γήπεδο.

Ο Αντόνι Ιραόλα στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει αυτούς τους τραυματισμούς και καθ’όλη την διάρκεια της διακοπής θα μαθαίνει τα νεότερα από το μέτωπο αυτό. Κανείς δεν θέλει να χάνει βασικούς του παίκτες με τραυματισμό, ας σημειώσουμε ότι και ο Φλοριάν είναι εκτός  και ο Αντωνιάδης που απουσιάζει εδώ και λίγο καιρό και ο μόνιμος απών, Λαμπάν. Eπίσης εκτός είναι και ο Λαρένα ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου να είναι έτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ο κόουτς θέλει επιτέλους να σταματήσουν οι κακοτυχίες στο θέμα τραυματισμών, να έχει περισσότερους παίκτες στη διάθεσή του για να μπορέσει να ανοίξει το roteison και να κάνει καλύτερη διαχείριση του υφιστάμενου ρόστερ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top