ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Άρπαξε» φωτιά εν κινήσει ημιφορτηγό σε πολυσύχναστο δρόμο– Είχε Άγιο ο οδηγός - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Άρπαξε» φωτιά εν κινήσει ημιφορτηγό σε πολυσύχναστο δρόμο– Είχε Άγιο ο οδηγός - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φωτιά σε εν κινήσει ημιφορτηγό ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης (10/10) σε δρόμο στα Λατσιά.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 8:10 το πρωί.

Η φωτιά ξέσπασε καθώς το ημιφορτηγό κινείτο σε πολυσύχναστο δρόμο (από Γ.Νοσοκομείο προς Καλαμών) σε ώρα αιχμής, με τον οδηγό να το αντιλαμβάνεται άμεσα και ενώ πρώτα στάθμευσε το όχημα, στην συνέχεια αποβιβάστηκε χωρίς να κινδυνέψει.

Ωστόσο, όπως θα δείτε στις πιο κάτω φωτογραφίες, ο οδηγός φαίνεται να είχε Άγιο, αφού το μπροστινό μέρος του οχήματος, καταστράφηκε. 

Ο οδηγός προσπάθησε να σβήσει την φωτιά χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει και κάλεσε την πυροσβεστική η οποία έσπευσε άμεσα στο σημείο.

Από την φωτιά προκλήθηκαν ζημιές στην μηχανή και την καμπίνα του ημιφορτηγού.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE