Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων Κύπρου ενόψει Μάλτας

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων Κύπρου ενόψει Μάλτας

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων ενόψει της αποστολής στη Μάλτα.

Ο κύκλος της προετοιμασίας συνεχίζεται καθημερινά από τη Δευτέρα και η αποστολή θα αναχωρήσει για τον προορισμό της την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής από την πρώτη συγκέντρωση πέρασε με σαφήνεια το μήνυμα του και ο στόχος της νίκης είναι ξεκάθαρος.

Στο τελευταίο παιχνίδι της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 η Εθνική μας θα επιδιώξει νικηφόρο αποτέλεσμα που θα την φέρει στους εννέα βαθμούς, αναμένοντας την κλήρωση για την επόμενη διοργάνωση.

Στον αγώνα που έγινε στην Κύπρο τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Εθνική μας νίκησε με 2-1.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη, ημέρα που θα ολοκληρωθεί η δράση σε όλους τους ομίλους της προκριματικής φάσης.

Στον έκτο όμιλο όπου συμμετέχει η Εθνική μας, προηγείται το Βέλγιο με 23 βαθμούς και ακολουθεί η Σουηδία με 20 βαθμούς.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στην τελευταία αγωνιστική, ενώ στις 16 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί επίσης ο αγώνας της Ουγγαρίας (11 βαθμοί) με την Τουρκία (14 βαθμοί). Η Κύπρος βρίσκεται στους έξι βαθμούς και τελευταία η Μάλτα χωρίς βαθμό.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ με ομάδα ATF: «Η Κυπριακή Κυβέρνηση είναι έτοιμη να ακούσει τους εμπειρογνώμονες και τα πορίσματα τους»

Συνάντηση ΠτΔ με ομάδα ATF: «Η Κυπριακή Κυβέρνηση είναι έτοιμη να ακούσει τους εμπειρογνώμονες και τα πορίσματα τους»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο την αμερικανική ομάδα εμπειρογνωμόνων του ATF, στο πλαίσιο της συνεργασίας Κύπρου – ΗΠΑ για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και την ενίσχυση της ετοιμότητας απέναντι σε μελλοντικές προκλήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE