Τα δύο επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος της Ομόνοιας στις οθόνες μας

Τα δύο επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος της Ομόνοιας στις οθόνες μας

Η ΚΟΠ ανακοινώνει το πρόγραμμα των ζωντανών τηλεοπτικών μεταδόσεων του Γυναικείου Πρωταθλήματος για τις επόμενες τρεις αγωνιστικές. Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις γίνονται με την στήριξη της ΚΟΠ.

Την ερχόμενη Κυριακή 21 Οκτωβρίου στις 11:00 το πρωί θα μεταδοθεί ο αγώνας της Ομόνοιας Λευκωσίας με το ΘΟΪ Λακατάμιας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής θα μεταδοθεί ο αγώνας της Apollon Ladies με την Ε.Ν.Π Α.Ε Αμμοχώστου και την Κυριακή 4 Νοεμβρίου (6η αγωνιστική) θα μεταδοθεί ο αγώνας της Ε.Ν.Π. Α.Ε. Αμμοχώστου με την Ομόνοια Λευκωσίας.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE