Συνελήφθη για διαφθορά η ηγέτιδα της αντιπολίτευσης στο Περού

Συνελήφθη για διαφθορά η ηγέτιδα της αντιπολίτευσης στο Περού

Η Κέικο Φουχιμόρι, κόρη του πρώην Προέδρου του Περού, Αλμπέρτο Φουχιμόρι, και ηγέτιδα της αντιπολίτευσης, συνελήφθη σήμερα στο πλαίσιο μιας έρευνας που αφορά τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και επιβεβαίωσε ο δικηγόρος της.


Η Κέικο Φουχιμόρι συνελήφθη μόλις έφτασε στο γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα για να καταθέσει για την υπόθεση αυτή. Οι αρχές του Περού διεξάγουν έρευνα σε βάρος της και για παράνομες δωρεές στο κόμμα της από τη βραζιλιάνικη κατασκευαστική εταιρεία Odebrecht SA.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE