ΚΑΙΡΟΣ: Κανονικές θερμοκρασίες - Και χαλάζι στο... μενού

ΚΑΙΡΟΣ: Κανονικές θερμοκρασίες - Και χαλάζι στο... μενού

Ασταθής αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή.

Την Πέμπτη (11/10) ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά αυξηµένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές, στα παράλια. Σταδιακά όµως θα αναπτυχθούν νεφώσεις οι οποίες, κυρίως από το µεσηµέρι και µετά, αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα βόρεια παράλια. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι.

Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Σε καταιγίδα δυνατό να µεταβάλλονται και να ενισχύονται στα 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα τοπικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα παράλια και γύρω στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, στα παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µέχρι βόρειοι, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και γύρω στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά, ενώ αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως το µεσηµέρι και το απόγευµα και ως επί το πλείστον στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή και θα κυµαίνεται γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE