Video: Αυτά είναι τα τρία πιθανά σενάρια για την ΑΤΑ - Οι εναλλακτικές της Κυβέρνησης
Τρία είναι τα σενάρια που βρίσκονται στο τραπέζι για την οριστική κατάληξη του ζητήματος της ΑΤΑ.

Το διάταγμα εκδόθηκε τη Δευτέρα (8/10) από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, στο οποίο εμφανίστηκε ο καταδικασθείς με τον δικηγόρο του.
Σύμφωνα με τον Μιχάλη Χατζηβασίλη («Ο Φιλελεύθερος»), πρόκειται για τον παιδεραστή που πήρε απολύθηκε εξαιτίας προεδρικής χάρης και δεν έφερε ένσταση στην έκδοση του παραπάνω διατάγματος.
Το διάταγμα θα παραδοθεί στην Αρχή Εποπτείας καταδικασθέντων για αδικήματα σεξουαλικής φύσης κατά ανηλίκων και στον επηρεαζόμενο.
Μόλις η Αρχή ενημερωθεί, θα συνέλθει ώστε να καθορίσει τους όρους εποπτείας, που θα διαρκέσει τρία χρόνια.
Όπως συμβαίνει συνήθως, η Αρχή Εποπτείας παραπέμπει έναν κατάδικο για τέτοια αδικήματα σε παρακολούθησε από τις Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας και στις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας.
Αν ο εποπτευόμενος αρνηθεί να εκπληρώσει τους όρους του διατάγματος, μπορεί να παραπεμφθεί στο δικαστήριο για παρακοή.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




