ΛΑΡΝΑΚΑ: Επτά πρόσωπα επιτέθηκαν σε έναν ποδηλάτη - Συνελήφθησαν δύο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Επτά πρόσωπα επιτέθηκαν σε έναν ποδηλάτη - Συνελήφθησαν δύο

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 59χρονο κάτοικο Λάρνακας, ότι το βράδυ της Τετάρτης (10/10) ενώ ποδηλατούσε στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Γ΄ στη Λάρνακα, δέχθηκε επίθεση από ομάδα επτά περίπου αγνώστων προσώπων.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, γύρω στις 21:20, οι άγνωστοι τον έριξαν κάτω από το ποδήλατο και αφού τον κτύπησαν, του έκλεψαν από το πορτοφόλι του χρηματικό ποσό.

Ο 59χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε.

Σε σχέση με την υπόθεση, η Αστυνομία προχώρησε βάσει δικαστικών ενταλμάτων, στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 26 και 24 ετών αντίστοιχα, τα οποία τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE