Τι τους ΕΙΠΑΝ οι ξένοι για την ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ και το κρύβουν…

Τι τους ΕΙΠΑΝ οι ξένοι για την ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ και το κρύβουν…

Eίχαμε γράψει και χθες κάποιες σκέψεις (ΕΔΩ) για την κάρτα, με αφορμή τη συζήτηση που έγινε στο σεμινάριο που διοργάνωσε η ΟΥΕΦΑ στη Λευκωσία, για τα θέματα ασφάλειας στα γήπεδα. 

Σταθήκαμε στο ότι οι ξένοι (απεσταλμένοι της ΟΥΕΦΑ), δεν πήραν θέση για το πόσο ωφέλιμο θα είναι για το ποδόσφαιρο, η εφαρμογή του νόμου για την κάρτα φιλάθλου. 

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ δήλωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή, ότι ένιωσε ντροπή για το ότι η Κύπρος είναι η τρίτη σε κατάταξη, σε βία στα γήπεδα στην Ευρώπη.

Δεν είπε οτιδήποτε ο Κλεάνθης Γεωργιάδης, για την αναφορά των ΞΕΝΩΝ, ότι σε όποιες χώρες εφαρμόστηκε το μέτρο της κάρτας φιλάθλου έχει αποτύχει!  

Ότι τους το έδωσαν αυτό το μήνυμα οι ξένοι, το επιβεβαίωσε ο διευθυντής του ΓΣΠ Φοίβος Κωνσταντινίδης, σε ψεσινή ραδιοφωνική εκπομπή στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στη συζήτηση που έγινε στο σεμινάριο για τα υπέρ και τα κατά της κάρτας οπαδού. 

«Στα υπέρ μπήκε η ευκολία αποκλεισμού στα γήπεδα. Το τέλος της ανωνυμίας αλλά και το γεγονός πως η κάρτα μπορεί να μετατραπεί σε κάτι που θα αξιοποιούν οι ομάδες. Στα κατά η μείωση του κόσμου. Έγινε μια συζήτηση και για το γεγονός, ότι σταμάτησε η κάρτα οπαδού σε άλλες χώρες«.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE