ΠΑΦΟΣ: Στο Δικαστήριο δύο αδέρφια - Είχαν επιτεθεί σε λοχία της Αστυνομίας

ΠΑΦΟΣ: Στο Δικαστήριο δύο αδέρφια - Είχαν επιτεθεί σε λοχία της Αστυνομίας

Μη παραδοχή απήντησαν τα δύο αδέρφια που φέρεται να εμπλέκονται στο επεισόδιο με την Λοχία της Αστυνομίας.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθησαν την Πέμπτη (11/10) τα δύο αδέρφια ηλικίας 20 και 25 ετών από χωριό της Επαρχίας Πάφου που είχαν συλληφθεί για το επεισόδιο και τον τραυματισμό Λοχία Αστυνομίας, τα οποία δεν παραδέχτηκαν ενοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Το Δικαστήριο όρισε τη υπόθεση με αριθμό 2650/17 για τις 14.2.2019 για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.

Το επεισόδιο στο οποίο φέρεται να εμπλέκονται τα δύο αδέρφια διαδραματίστηκε όταν η σταθμάρχης Λοχίας του αστυνομικού σταθμού Παναγιάς και δύο συνάδερφοι της μετέβησαν με 25χρονο κρατούμενο στο σπίτι του για σκοπούς έρευνας.

Ο 25χρονος είχε συλληφθεί την προηγούμενη μέρα για φωτιά σε φυτεία στην κοινότητα Αμαργέτης. Έξω μάλιστα από την οικία του 25χρονου εντοπίστηκε μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού η οποία δεν έφερε αριθμούς εγγραφής.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τη μοτοσικλέτα, αυτός αντέδρασε βίαια, άρχισε να φωνάζει και ακολούθως επιτέθηκε εναντίον της αστυνομικού. Άρπαξε από τα χέρια της το φάκελο της υπόθεσης και τράπηκε σε φυγή.

Οι δύο αστυνομικοί τον ακολούθησαν για να τον ακινητοποιήσουν σε κοντινή απόσταση ενώ πεταγμένο βρήκαν στο έδαφος και τον φάκελο.

Την ίδια στιγμή βγήκε από την οικία του υπόπτου ένα άτομο το οποίο είχε το πρόσωπο του καλυμμένο. Στα χέρια του κρατούσε μια κατσαρόλα με ζεστό νερό το οποίο προσπάθησε να ρίξει στην Λοχία.

Το συγκεκριμένο άτομο ηλικίας 20 ετών συνελήφθη και όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για τον αδερφό του 25χρονου.

Η Λοχίας ακολούθως διακομίσθηκε στο ΓΝ Πάφου όπου υποβλήθηκε σε διάφορες εξετάσεις και ακολούθως πήρε εξιτήριο με άδεια ασθενείας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE