ΚΥΠΡΟΣ: Εκδίδεται ο 52χρονος λογιστής που δρούσε στη Λευκωσία –Ανακρίθηκε και ο τεχνικός της Μπριζ

ΚΥΠΡΟΣ: Εκδίδεται ο 52χρονος λογιστής που δρούσε στη Λευκωσία –Ανακρίθηκε και ο τεχνικός της Μπριζ

Γύρω στις 12:00 (11/10) ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει η δικαστική διαδικασία για έκδοση του 52χρονου λογιστή που συνελήφθη στη Λευκωσία την Τετάρτη (10/10) για διερευνώμενη υπόθεση διαφθοράς σε σχέση με το βελγικό ποδόσφαιρο.

Του Φάνη Μακρίδη

Ο λόγος για τον Νεντζάντ Τάνοβιτς, ο οποίος διατηρούσε τρία γραφεία σε κεντρική λεωφόρο της Λευκωσίας. Μια εκ των εταιρειών του στην οποία παρουσιάζεται ως διευθυντής και γραμματέας, εδρεύει στην Θεμιστοκλή Δέρβη, στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Δείτε περισσότερα στο ThemaOnline

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.