Στον λόφο η Σπέχαρ – «Ανοικτό το ενδεχόμενο συνάντησης» Αναστασιάδη-Ακιντζί

Στον λόφο η Σπέχαρ – «Ανοικτό το ενδεχόμενο συνάντησης» Αναστασιάδη-Ακιντζί

Στο Προεδρικό μεταβαίνει το πρωί της Παρασκευής (12/10) η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ.

Η κ. Σπέχαρ θα δει τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στις 10:30, στον απόηχο όσων συνέβησαν ή συζητήθηκαν την εβδομάδα που τελειώνει, αλλά και πριν παραδοθεί η έκθεση του Αντόνιο Γκουτέρες στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Πάντως, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε εκ νέου ετοιμότητα για να εμπλακεί σε διάλογο, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης (11/10) σε εκδήλωση της ΟΕΒ.

Εξάλλου, την Τρίτη (9/10), μετά τη συνάντησή του με την κ. Σπέχαρ, ο κατοχικός ηγέτης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.

BEST OF TOTHEMAONLINE