Δεν είχε που να καθίσει ο Κύπριος παρουσιαστής – Έφυγε από το πλάνο για να φέρει την καρέκλα του – VIDEO

Δεν είχε που να καθίσει ο Κύπριος παρουσιαστής – Έφυγε από το πλάνο για να φέρει την καρέκλα του – VIDEO

Η άβολη στιγμή που δεν είχε καρέκλα για να καθίσει ο Κύπριος παρουσιαστής δεν διέφυγε του Λούη Πατσαλίδη.

Ο Λούης Πατσαλίδης θα έλεγε κάποιος ότι είναι το άγρυπνο μάτι της κυπριακής tv, αφού σε κάθε επεισόδιο του «Λούης Night Show» τρολάρει τα ευτράπελα και τα παράξενά της.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής, 12/10, με απόγνωση παρουσιάζει την «άτυχη» στιγμή που ο Ονουφριος Σωκράτους πάει να καθίσει στην θέση του για να συζητήσει με τον καλεσμένο του, όταν διαπιστώνει ότι δεν έχει καρέκλα για να καθίσει.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής του TvOne «Ενημέρωση Τώρα» φρόντισε οι τηλεθεατές, αλλά και ο καλεσμένος του να μην αντιληφθούν το άτυχο συμβάν, το οποίο αντιμετώπισε με στωικότητα. 

Ο Λούης φυσικά το αντιλήφθηκε και σχολιάζει με απόγωση: 'Εν γίνεται ρε κουμπάρε εξιάσαν να του πάρουν την καρέκλα του αθρώπου'.

Δείτε το περιστατικό με τον Ονούφριο Σωκράτους στο 00:43’ στο video από το τρέιλερ του «Λούης Night Show»:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE