Επέμβαση Τούρκων κομάντος σε νέο έδαφος προανήγγειλε ο Ερντογάν

Επέμβαση Τούρκων κομάντος σε νέο έδαφος προανήγγειλε ο Ερντογάν

Νέες στρατιωτικές επεμβάσεις της Τουρκίας στην Συρία, για πρώτη φορά ανατολικά του Ευφράτη, προανήγγειλε ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Όπως μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο Anadolu ο κ. Ερντογάν δήλωσε πως οι ειδικές δυνάμεις του τουρκικού στρατού θα καταστρέψουν σύντομα της «φωλιές των τρομοκρατών» ανατολικά του ποταμού, όπου κυρίως βρίσκονται κούρδοι αντάρτες.

Η Τουρκία έχει ήδη πραγματοποιήσει δύο στρατιωτικές επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας στην βόρεια Συρία την τελευταία διετία, όμως έχει αποφύγει να κινηθεί ανατολικά του Ευφράτη, όπου ήθελε να αποσυρθούν οι κουρδικές δυνάμεις.

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE