Στην Κύπρο η προεδρία της συνάντησης των ΥΠΟΙΚ Κοινοπολιτείας το 2019

Στην Κύπρο η προεδρία της συνάντησης των ΥΠΟΙΚ Κοινοπολιτείας το 2019

Η Κύπρος αναλαμβάνει την προεδρία της ετήσιας συνάντησης των Υπουργών Οικονομικών της Κοινοπολιτείας τον Οκτώβριο 2019, στην Ουάσινγκτον, σύμφωνα με απόφαση που λήφθηκε, την Πέμπτη 11/10 κατά την ετήσια συνάντηση των Υπουργών στην Ινδονησία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών, η ετήσια συνάντηση των Υπουργών της Κοινοπολιτείας για φέτος πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, στην Ινδονησία.

Στη συνάντηση η Κύπρος συμμετέχει με αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Οικονομικών Χρίστο Πατσαλίδη, αναφέρεται.

«Κατά τη χθεσινή Σύνοδο υιοθετήθηκε ομόφωνα από την ολομέλεια πρόταση της Γραμματείας της Κοινοπολιτείας όπως η Προεδρία της Συνάντησης των Υπουργών Οικονομικών της Κοινοπολιτείας αναληφθεί από την Κύπρο», σημειώνεται.

«Στα πλαίσια αυτά ο Υπουργός Οικονομικών της Κύπρου Χάρης Γεωργιάδης, θα προεδρεύσει της Συνόδου που θα γίνει στην Ουάσιγκτον τον Οκτώβριο του 2019 στο περιθώριο των Γενικών Συνελεύσεων του Διεθνούς Νομισματικού ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας», καταλήγει η ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE