ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επίθεση άνδρα σε λειτουργούς ΚΕΠ – «Να φέρετε την Αστυνομία στο Νοσοκομείο» - VIDEO

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επίθεση άνδρα σε λειτουργούς ΚΕΠ – «Να φέρετε την Αστυνομία στο Νοσοκομείο» - VIDEO

Επίθεση δέχθηκαν λειτουργοί του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών επί της Λεωφόρου Μακαρίου στη Λευκωσία το απόγευμα της Πέμπτης 11/10.

Συγκεκριμένα, όπως οι ίδιοι αναφέρουν στην κάμερα της τηλεόρασης του «TvOne» η επίθεση έγινε γύρω στις 17:00 το απόγευμα της

Η επίθεση έλαβε χώρα το απόγευμα της Πέμπτης 11/10, όταν άνδρας έσπευσε στο ΚΕΠ για έκδοση άδειας οδήγησης για τη γυναίκα του, με τους λειτουργούς να του αναφέρουν πως χρειαζόταν έγγραφο εξουσιοδότησης από την τελευταία.

Ο άνδρας τότε εξεμάνει με αποτέλεσμα να τραυματιστεί με πλαστικό ματώνοντας το χέρι του.

Παράλληλα φώναζε στους λειτουργούς του χώρου και επιτέθηκε σε αυτούς, για να αποχωρήσει λίγη ώρα αργότερα όπου μετέβη στο Νοσοκομείο για περίθαλψη του χεριού του, αναφέροντάς τους «να μου φέρετε την Αστυνομία στο Νοσοκομείο».

Οι υπάλληλοι στο χώρο προέβησαν σε ολιγόωρη διαμαρτυρία αναφέροντας πως παρόμοια περιστατικά διαδραματίζονται καθημερινά στα ΚΕΠ ζητώντας μέτρα ασφαλείας καθώς κινδυνεύουν, όπως οι ίδιοι αναφέρουν.

Πέραν τούτου έδειξαν τους λεκέδες από καδέφες που πολίτες έριξαν στην τζαμαρία του χώρου.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=yv4M4yrYV7M

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.