Ενημέρωση από Ακιντζί για Κυπριακό ζητά το Κόμμα Ενωμένης Κύπρου

Ενημέρωση από Ακιντζί για Κυπριακό ζητά το Κόμμα Ενωμένης Κύπρου

Ενημέρωση για το Κυπριακό ζήτησε την Παρασκευή 12/10 από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί ο Γενικός Γραμματέας του Κόμματος Ενωμένης Κύπρου Σαλίχ Σονουστούν.

Σε γραπτή του δήλωση, ο Σονουστούν αναφέρει ότι ο Ακιντζί αγνοεί τους οργανισμούς που εκπροσωπούν σημαντική μερίδα της κοινότητας, πράγμα το οποίο θεωρεί «απαράδεκτο».

Ο Σονουστούν σημειώνει ότι η τουρκική κυβέρνηση αγνοεί τον Ακιντζί και συνεχίζει να έχει άμεση επαφή με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, προσθέτοντας ότι θα πρέπει να εμποδιστεί η «απενεργοποίηση» της τουρκοκυπριακής κοινότητας.

Επίσης, ο Σονουστούν θεωρεί ότι η αναφορά του Προέδρου Αναστασιάδη σε «χαλαρή ομοσπονδία» καταδεικνύει ότι το θέμα συζητήθηκε με την τουρκική κυβέρνηση και ότι υπάρχουν κρυφές εξελίξεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE