Tεχνικός ήχου σκοτώθηκε στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τομ Χανκς

Tεχνικός ήχου σκοτώθηκε στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τομ Χανκς

Ένας τεχνικός μίξης ήχου, που εργαζόταν στη νέα ταινία του Τομ Χανκς, πέθανε αφού έπεσε από ένα μπαλκόνι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, στην Πενσιλβάνια.

Η αστυνομία του Μάουντ Λέμπανον κλήθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης σε ένα κτίρο όπου ήταν σε εξέλιξη τα γυρίσματα της ταινίας You Are My Friend, μιας βιογραφίας του Φρεντ Ρότζερς, του θρυλικού παρουσιαστή μιας παιδικής τηλεοπτικής εκπομπής στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Τζιμ Εμσγουίλερ, 61 ετών, τεχνικός ήχου, είχε πέσει από το μπαλκόνι.

Ο Εμσγουίλερ, που είχε βραβευτεί με Emmy για τη δουλειά του το 2015, "ήταν μόνος στο μπαλκόνι και κάπνιζε ένα τσιγάρο όταν πιθανότατα αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα υγείας", με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο κενό, ανέφερε η αστυνομία.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE