ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με το αριστερό ο ΑΠΟΕΛ

Με το αριστερό ο ΑΠΟΕΛ

Μέσω της ιστοσελίδας του σωματείου του ΑΠΟΕΛ δίδεται η ενημέρωση για τον αγώνα πετόσφαιρας ανδρών απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά:

«Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε από τη Νέα Σαλαμίνα με 3-1 σετ στο Λευκόθεο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Ανδρών.

Η ομάδα μας δεν μπήκε καλά στο παρκέ και ο αντίπαλος το εκμεταλλεύτηκε. Η μικρή διαφορά που δημιουργήθηκε από νωρίς διατηρήθηκε μέχρι το τέλος και το 1ο σετ ολοκληρώθηκε με 20-25.

Ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε μουδιασμένα το 2ο σετ, εντούτοις στη συνέχεια ανασυντάχθηκε και ισοφάρισε. Η Νέα Σαλαμίνα προηγήθηκε 12-10, αλλά οι γαλαζοκίτρινοι με σερί 5 πόντων πέρασαν μπροστά (15-12) και δεν κοίταξαν ξανά πίσω. Διεύρυναν τη διαφορά και κατέκτησαν το σετ με 25-19.

Τα επόμενα δυο σετ τα πήραν οι ερυθρόλευκοι, το 3ο με 20-25 και το 4ο με 22-25. Οι πετοσφαιριστές μας, προσπάθησαν αρκετά για να αποφύγουν την ήττα και σε καμία περίπτωση δεν τα παράτησαν. Ωστόσο λίγο η κούραση και λίγο η έλλειψη καθαρού μυαλού σε καίρια σημεία του εκάστοτε σετ έφεραν την ήττα με 1-3.

ΤΑ ΣΕΤ: 20-25, 25-19, 20-25, 22-25».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τα αποτελέσματα ανά κόμμα στη Γαλλία - Πώς κατανέμονται οι έδρες

Τα αποτελέσματα ανά κόμμα στη Γαλλία - Πώς κατανέμονται οι έδρες

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα του κάθε κόμματος μετά το κλείσιμο της κάλπης στη Γαλλία βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top