ΛΕΜΕΣΟΣ: Εργασίες στον δρόμο κοντά στο Λιμάνι - Έτσι θα κινείται η τροχαία κίνηση

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εργασίες στον δρόμο κοντά στο Λιμάνι - Έτσι θα κινείται η τροχαία κίνηση

Εργασίες προσαρμογής θα εκτελούνται το Σάββατο (13/10) στον κυκλικό κόμβο του λιμανιού, στο πλαίσιο της κατασκευής του παράλληλου δρόμου στη Λεμεσό. Οι εργασίες θα εκτελεστούν σε δύο φάσεις, από τις 6π.μ. μέχρι τις 2μ.μ. και από τις 2μ.μ. μέχρι και τις 12 τα μεσάνυχτα.

Κατά την πρώτη φάση (6π.μ. – 2μ.μ.) η διακίνηση από τη λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ προς τον κυκλικό κόμβο του Λιμανιού δεν θα επηρεαστεί. Η διακίνηση από τη νέα αίθουσα επιβατών και από το Λιμάνι προς την λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ θα γίνεται διαμέσου του παράλληλου Δρόμου και της οδού Σερίφου. Η διακίνηση από τον Κάθετο Δρόμο προς τον κυκλικό κόμβο του Λιμανιού θα γίνεται μέσω του παράλληλου Δρόμου, της οδού Σερίφου και της Λεωφ. Φραγκλίνου Ρούσβελτ.

Κατά τη δεύτερη φάση (2μ.μ. – 12μ.), η τροχαία κίνηση θα εκτραπεί με αμφίδρομη κίνηση στο δυτικό τμήμα του κυκλικού κόμβου του Νέου Λιμανιού. Όλες οι διακινήσεις από και προς τον πιο πάνω τμήμα του κόμβου θα γίνονται κανονικά. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί κατά τη διακίνηση των οχημάτων στις εισόδους από τον κυκλικό κόμβο προς την νέα αίθουσα επιβατών και προς το Λιμάνι όπου θα γίνονται εργασίες προσαρμογής του οδοστρώματος.

Με το τέλος των δύο φάσεων, θα λειτουργήσουν δύο Συστήματα Προσωρινών Φώτων, για περίοδο περίπου τεσσάρων μηνών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE